Härlig helg

Den här helgen har vart en riktig hundhelg.
Fast jag kan inte låta bli att berätta om min galning till gubbe som jobbade i fredags när det var Hallowen party. Om inte alla vet det så jobbar han som DJ på helgerna.
Denna hallowen fredag skulle det komma spöken från Gasten på Liseberg till O´Learys i Kungälv där han spelade och Nicke ville ju givetvis inte vara sämre än att han skulle klä ut sig lite han också
På med Villes monstermask från Kalle Anka, på med bandana och smink och iväg åkte han. Ja han åkte sån i bilen…… Bilder på vår galning kan ni se i albumet från helgen.
 
Men annars har det alltså vart en jätte trevlig hundhelg. Vi har vart ute hos OG Vårgårda och tittat på hundtävlingar i IPO och BSL. De hade även AK ( avelskorning ).
Jätte mycket fina hundar, väldigt trevligt hundfolk och en kanon organiserad tävling.
Vi kunde inte fått ett bättre första intryck av det Og:et.
Vi har nämligen funderat en del på att söka oss till en OG igen. Vi tror att Pax kan behöva det ( men vi  kommer fortfarande behöva våra vänner på Hundetikett också www.hundetikett.se )
I Vårgårda har dom allt från flyball, agility, IPO, BSL mm mm. Sen har de folk som verkligen har kompetens på schäfer.
Vi skall åka dit på söndag igen då de har friträning och känna på det. Om vi tycker att det verkar vara bra även då skall vi nog ansöka om medlemsskap.
Gå gärna in på deras hemsida och kolla www.ogvargarda.se
Lägger även upp en del bilder ifrån tävlingarna. Tyvärr vet jag inte vad alla hundarna heter.
 
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar