Har vart i Karlskrona

I helgen har jag vart hos min "farmor" i Karlskrona. Jag har haft det jätte mysigt med hela min familj. Det som är jobbigt är att åka dit och hem. Det tar fem timmar!!! Å jag gillar verkligen inte att åka så långt även om jag inte kräks och dreglar längre.
Hemma hos min farmor finns det alltid så mycket godsaker till mig. Dom säger att jag inte ska tigga, men jag har upptäckt att det kan fungera att göra det om jag inte gör det när de sitter och äter utan när "farmor" håller på att laga maten. Hon har en förmåga att "tappa" en massa godis på golvet. Kan inte fatta att hon inte saknar all korv,ost och skinka????
På lördagen gjorde vi en sådan där underbar utflykt. Vi åkte till hemvärnets gamla hundgård. Där hade vi jätte kul! Vi busade jätte mycket, sprang omkring i snön och så lekte vi kurragömma. Min lillhusse och min storhusse gömde sig väldigt bra men hallå jag är ju proffs på att hitta saker så det var ju ingenting att hitta dem. 
Sen har vi tagit det mest lugnt. Man blir ju lite trött av alla nya dofter, ljud och intryck. Sen är det väldigt jobbigt att min "farmor" bor i ett hyreshus. Jag måste ju vakta hennes dörr nästan dygnet runt när det går folk i trappen. Men min husse och matte säger att jag inte behöver det så jag börjar släppa på det ansvaret till dem. Skönt för då får man sova en del i allafall.
Min matte sätter in lite nya foton i ett album så får ni se hur mysigt jag haft det.
Annonser
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s